آموزش تهیه کباب لقمه مشاغل سیار
About Course
آموزش تهیه کباب لقمه مشاغل سیار
کباب لقمه دو مدل مختلف دارد، مدل اول همان کباب کوبیده است که با حجم بزرگتری درست می شود و به کباب لقمه شهرت دارد و مدل دوم کباب لقمه سنتی و خوشمزه ایرانی است که یک کباب خانگی محسوب می شود و بیشتر به کباب هایی مانند شامی کباب و کتلت گوشت است
دستور تهیه کباب لقمه
مرحله اول
ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و آب اضافی اش را می گیری، سپس پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری، جعفری و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم
برای اینکه مایه کباب منسجم شود چند دقیقه آنرا با دست ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند. در ادامه یک سلفون روی کاسه می کشیم و انرا در یخچال قرار می دهیم. حدود ۲ ساعت صبر می کنیم تا گوشت به خوبی استراحت کند.
مرحله سوم
پس از اینکه گوشت استراحت کردف یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و گوشت را با دست به صورت لوله ای شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. پس از اینکه یک سمت کباب ها سرخ شد آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
پس از اینکه کباب ها سرخ شد انها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در آخر کباب ها را به همرا پیاز و جعفری خرد شده و سس دلخواه سرو می کنیم. این کباب معمولا با نان پیتا سرو می شود.