غذاهای خیابانی ترکیه مشاغل سیار
About Course
آموزش غذاهای خیابانی ترکیه
ترکیه یکی از مقاصد دوست داشتنی ایرانی هاست، که استانبول پایتخت این کشور دارای رستوران های فراوانی میباشد؛ اما توریست ها علاقه دارند هنگام قدم زدن در کوچه ها و خیابان های این کشور غذاهای خیابانی هوس انگیزش را تست کنند. در ادامه چندین غذای خیابانی این کشور را برایتلن شرح داده ایم.
لهمجون
این نوع پیتزا که در استانبول بیشتر مشاهده میشود، شامل موادی چون گوشت چرخ کرده، پیاز و فلفل دلمه است که روی خمیری مثل خمیر پیتزا قرار میگیرند، این پیتزا داغ به همراه جعفری، آب لیمو و دوغ محلی سرو میشود.
کومپیر
کومپیر یا همان سیب زمینی تنوری، یکی از غذاهای محبوب این کشور بوده که به همراه سوسیس، ذرت، پنیر، هویج، نخود فرنگی و سس تهیه میشود.
دوروم
دوروم ساندویچی مقوی شامل نان لواش، گوشت و سبزیجات است. این ساندویچ انواع مختلفی با گوشت ها و سبزیجات متنوع دارد و بهترین دوروم ها را میتوانید در میدان تکسیم مشاهده کنید.
تانتونی
تانتونی مثل دوروم ساندویچی کوچک و مقوی است؛ اما پر از ادویه تند و تیز میباشد. علاقه مندان به غذاهای تند میتوانند بهترین تانتونی های خوشمزه را در استانبول پیدا کنند.
ایچلی کوفته
ایچلی کوفته یکی دیگر از غذاهای خوش طعم ترکیه است که در خیابان استقلال استانبول بیشتر مشاهده میشود، این غذا شامل گوشت چرخ کرده و خمیر است که در روغن سرخ خواهد شد.
شاه بلوط بو داده
این غذای خیابان رنگ و بوی دیگری به زمستان های ترکیه میدهد، در زمستان بوی شاه بلوط بو داده کوچه و خیابان ها را پر میکند و مردم را به نشستن کنار دستفروشی ها و خوردن شاه بلوط وسوسه میکند.
کباب ترکی معروف
بالیک اکمک
بالیک اکمک یا همان ساندویچ ماهی، یکی از غذاهای دریایی پرطرفدار ترکیه است، که در تنگه بسفر، محله های کاراکوی و امینونو بیشتر یافت خواهد شد. خوردن این غذای خیابانی با چشم انداز تنگه بسفر یا کنار پل گالاتا میتواند خاطره ای زیبا از سفر به این کشور برایتان رقم بزند.
بورک
بورک یک نوع صبحانه است که برای تهیه آن مقداری پنیر و سبزیحات را میان یک خمیر نازک میپیچند و سرخ میکنند. بورک صبحانه ای مقوی و محبوب برای مردم ترکیه محسوب میشود.
کوکورچ
کوکورچ مثل دل و جگر ایرانی ها غذایی است که طرفداران خاص خود را دارد، این غذا روده گوسفند میباشد که به دور سیخ میپیچند و بعد از اضافه کردن ادویه های مخصوص کباب می کنند.