مرکز آموزش تخصصی مشاغل سیار
آموزش های انلاین و حضوری


دوره های تخصصی آموزشی ما باعث موفقیت شما در کسب و کارتان خواهد شد

برای راه اندازی یک فست فود سیار چه کارهایی را باید انجام دهیم ؟؟

1- در ابتدا لازم است در آشپزی غذای مد نظر خود دارای مهارت لازم باشید یا از وجود یک آشپز خوب و با علاقه بهره مند شده باشید . 2- حالا این غذایی را که در پخت اون تبهر دارید باید بدونید در کجا یا کدام لوکیشن ها باید عرضه کنید ، لوکیشنی که دارای بالاترین مشتری است . 3- تعداد فروش خودتون را برآورد کنید با توجه به عامل تعداد مشتری و بودجه خرید مواد اولیه تون 4- حالا برای پخت و فروش اون تعداد غذا به چه تجهیزاتی نیاز دارید : تجهیزات شستشو شامل سینک ، ظرفیت اب برای شستشو - تجهیزات آماده سازی غذا شامل : ابعاد میز کار برای آماده سازی غذا ، کابینت نگهداری مواد اولیه ، کابینت نگهداری ظروف آشپزخانه ، یخچال نگهداری مواد اولیه را مشخص نمایید - حال نیاز است تجهیزات پخت را مشخص کنید شامل : فر چند کاره ساندویچی ، گریل ، سرخکن ، اجاق گاز ، تاپینگ گرم ، تاپینگ سرد ، ظروف نگهداری مواد غذایی پخته شده ، یخچال نوشابه ، کابینت سس و ادویه و میزی که گریل و سرخ کن و یا اجاق روی آن قرار میگیرد- تجهیزات سرو غذا شامل : کابینت نگهداری ظروف یکبار مصرف سرو غذا ، میز پیچیدن غذا ، پیشخوان ادویه ، جای دریافت و پرداخت مالی ، 5- پس از تعیین نوع و ابعاد تجهیزات حال می توانید با کمک سازنده فروشگاه ابعاد بهینه اتاق فروشگاهی را مشخص کنید 6- پس از تعیین نوع فروشگاه و محل استقرار فروشگاه پرینتی از مدارک و طرح خود را تهیه و به شرکت ساماندهی مشاغل برای دریافت مجوز کسب و کار مراجعه نمایید و یا به سایت مجوز های دولتی مراجعه فرمایید

آموزش های حرفه ای مشاغل سیار